Satsa på en bra Mercedes sprinter

En Mercedes sprinter är ett bra alternativ när du är på jakt efter en buss som går att anpassa. Du kan hitta en Mercedes sprinter buss hos Svenska EA bussar. Hos dem finns det flera olika modeller av bussar. De kan anpassa de olika bussarna så att de passar de behov du har. När det gäller deras MB Sprinter Line, så kan du få detta:

  • En buss med upp till 23 sittande
  • Tysta och bränslesnåla drivlinor
  • Går anpassa för rullstolar och bår
  • Ramp kan installeras
  • Kan användas för skoltrafik eller beställningstrafik

Bussen kan alltså få plats med en förare och 22 sittande passagerare. Det går även att anpassa så att det går få in rullstolar och bår.

Buss av märket Mercedes Sprinter

Om du vill satsa på en Mercedes sprinter, så är det smart att välja Svenska EA bussar. Det eftersom du hos dem kan få bussen anpassad så som du behöver ha den. Företaget har funnits sedan 1982. Det var då Gunnar Johansson startade det i Hjo. Han började med att importera och sälja tyska bussar. Idag har man utökat sortimentet en hel del.

Köp en bra buss

Du kan hitta olika bussar hos detta företag. De har både nya och begagnade bussar. Bland annat har de Mercedes, men även Iveco. Du kan få tag på en buss som passar för skoltrafik, linjetrafik, beställningstrafik, turister med mera. Om du vill veta mer hur du ska göra för att beställa en kundanpassad buss, då har företaget en bra hemsida som du kan besöka.